Nieuwsbrief 11

Nieuwsbrief Nummer 11 8 februari 2019


Belangrijke data

12-02 Verslaggesprekken MB/BB/EB
Voortgangsgesprekken OB
14-02 Verslaggesprekken MB/BB/EB
Voortgangsgesprekken OB
21-02 Maandbrief bouw
22-02 Lesvrije dag
25-02 t/m 01-03 Voorjaarsvakantie

Personeel

Mariska Brouns, één van de leidsters van de peutergroep, gaat minder werken. Voorheen was zij vier ochtenden in de week leidster op de peutergroep. Vanaf 1 maart zal zij nog maar twee ochtenden in de week werken. Wij zijn al druk op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en Montessorionderwijs. 

Verkeerssituatie rond de school

We hebben de afgelopen periode gemerkt dat er onvrede heerst over de verkeerssituatie rondom de school. Het is de bedoeling dat iedereen veilig naar school kan komen of je nu loopt, fietst of met de auto wordt gebracht. Ons verzoek is dan ook om rekening te houden met elkaar en voor een ieder om zich aan de verkeersregels te houden.
Wanneer u uw kind(eren) naar de groep toe brengt, verzoeken wij u de auto in een daarvoor bestemde parkeerplaats te parkeren. Dit kan betekenen dat u een stukje verder moet parkeren, omdat de parkeerplaatsen rondom de school bezet zijn.
Wanneer u uw kind(eren) afzet, kunt u aan de rechterkant (aan de kant van het schoolplein) kort stoppen om uw kind(eren) uit te laten stappen op de stoep. Op die manier kunnen andere auto’s u links inhalen indien er geen fietsers op de fietsstrook rijden.

Overhandiging cheque Lichtjes voor Sophia

Donderdag 7 februari is tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Sophia kinderziekenhuis de cheque overhandigd met 5.030 euro. Het bedrag dat we als school bij elkaar gelopen hebben met de lampionnentocht na het kerstdiner. In totaal is er een bedrag van bijna 70.000 euro ingezameld. Het geld zal besteed worden aan het ontwikkelen van een app specifiek voor de kinderen van het Sophia kinderziekenhuis.
Complimenten voor alle kinderen die aan deze actie hebben meegewerkt!

Carnaval

Bijna is het zover, dan vieren we weer carnaval op school.
Op donderdag 21 februari mogen alle kinderen, net als de leerkrachten, meteen in de ochtend al verkleed op school komen. De carnavalsviering zal alleen in de middag zijn.
Wij willen u vragen om speelgoedwapens als zwaarden (van piraten en ridders) en pistolen (van cowboys en politieagenten) thuis te laten. Alvast bedankt hiervoor.
We hebben er zin in!

Herhaling bericht studiedag

In de schoolkalender staat op donderdag 4 april 2019 een lesvrije dag gepland. Deze lesvrije dag is voor ons een studiedag. Echter gebleken is dat voor het proces waar wij als team in zitten het belangrijk is om de studiedag eerder te laten plaatsvinden. De lesvrije dag zal daarom verplaatst worden van donderdag 4 april 2019 naar donderdag 21 maart 2019.

NK skiën

In de bijlage vindt u een bericht van Bo Clausing uit klas EBa. Hij heeft een stukje geschreven over het NK skiën voor scholen. Vorig jaar heeft de Trinoom meegedaan met het NK schoolteams en heeft de finale weten te bereiken. Het was heel leuk om mee te doen. Het zou leuk zijn om als Trinoom ook minimaal één team te kunnen samenstellen. In de bijlage vindt u een uitleg.

Om over na te denken:

'Het voornaamste is niet gelukkig worden, maar gelukkig maken.'
Media
  • logo De trinoom
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT