Aanmelden nieuwe leerlingen

 

Informatiebijeenkomst

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze peutergroep (en de basisschool) kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0180-623770 of via het emailadres: directie@de-trinoom.nl.

Wij maken dan met u een afspraak voor een informatiegesprek en rondleiding. Tijdens het informatiegesprek kunnen wij u informeren over het reilen en zeilen op de peutergroep, de zorg en de financiën.
 

Procedure nieuwe leerlingen

Als uw ervoor kiest om uw kind in te schrijven voor onze peutergroep is dat een grote stap voor u en uw kind. Uw kind krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een andere omgeving dan de eigen omgeving. Wij proberen deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Met onze administratief medewerker stelt u samen een contract op voor twee of vier ochtenden in de week; maandag- en donderdagochtend, dinsdag- en vrijdagochtend of alle vier de ochtenden.
Wanneer beide ouders werken heeft u recht op kinderopvangtoeslag. De kosten van de peutergroep zijn €10,50 per uur en een dagdeel duurt 4 uur. Per week gaat uw kind dus 8 uur naar de peutergroep.
Wanneer één ouder werkt, heeft u recht op een gemeentelijke subsidie. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u een vast bedrag per maand. Om aanspraak te kunnen maken op de gemeentelijke subsidie dient u een inkomensverklaring in te leveren bij onze administratief medewerker. Met behulp van de inkomensverklaring kan de administratief medewerker u vertellen hoeveel u per maand dient te betalen.

Na het opstellen van het contract kan de administratief medewerker in overleg met de pedagogisch medewerkers een startdatum afspreken.

De pedagogisch medewerkers van de peutergroep maken alvorens uw kind in de peutergroep start een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Tijdens het kennismakingsgesprek maakt u met elkaar afspraken over de start; het tijdstip en de mogelijkheden om te wennen.

Bij het kennismakingsgesprek neemt u, als ouder, het volgende mee:

- het ingevulde ouderinformatieformulier;
- het ingevulde noodnummerformulier.

Uw kind kan pas starten in de peutergroep nadat u een kennismakingsgesprek heeft gehad en het contract door u is ondertekend.

 

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | Heutink ICT