Aanmelden nieuwe leerlingen

 

Informatiebijeenkomst

Wanneer u geïnteresseerd bent in onze peutergroep (en de basisschool) kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0180-623770 of via het emailadres: directie@de-trinoom.nl.
We maken dan met u een afspraak voor een informatiegesprek over de peutergroep.

Procedure nieuwe leerlingen

Als uw kind voor de eerste keer naar een peutergroep gaat, is dat een grote stap voor u en uw kind. De kinderen komen in een andere omgeving terecht. Wij proberen deze overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.
De pedagogisch medewerkers van de peutergroep maken alvorens uw kind op de peutergroep start een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek maakt u met elkaar afspraken over de start; het tijdstip en de mogelijkheden om te wennen.

Bij het kennismakingsgesprek neemt u, als ouder, het volgende mee:
- het ingevulde ouderinformatieformulier
- het ingevulde noodnummerformulier
- een kopie van het inentingsbewijs.

Met onze administratief medewerker stelt u samen een contract op voor 2 of 4 ochtenden in de week; maandag- en donderdagochtend of dinsdag- en vrijdagochtend.

Wanneer beide ouders werken heeft u recht op kinderopvangtoeslag. De kosten van de peutergroep zijn €8,02 per uur en een dagdeel duurt 3,5 uur. Per week gaat uw kind dus 7 uur naar de peutergroep.

Wanneer één ouder werkt, heeft u recht op een gemeentelijke subsidie. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u dan €20,00 of €50,00 per maand. Om aanspraak te kunnen maken op de gemeentelijke subsidie dient u een inkomensverklaring te tonen bij onze administratief medewerker.
Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work