Buitenschoolse opvang

Groen ontdekken bij Wiedewei de Trinoom

Buiten zijn, genieten van groen en de natuur spelenderwijs ontdekken; welkom bij Wiedewei de Trinoom! Uw kind kweekt bij ons groente in het moestuintje, rent lekker in de uitdagende buitenruimte en maakt kunstwerken van takjes en bloemen!
Wij verzorgen niet alleen de voor- en naschoolseopvang, maar hebben ook een eigen peutergroep. Op de peutergroep werken we niet alleen met het VVE programma Uk & Puk, maar ook volgens de montessori visie van school. Zo bieden wij ook een doorgaande lijn aan.

We hebben een goede samenwerking met de basisschool. Dat is fijn voor u en vertrouwd voor uw kind.
Wilt u graag eens kijken of Wiedewei past bij uw kind en u? U bent van harte welkom voor een rondleiding! U kunt een afspraak maken via a.dijkstra@kibeo.nl.
We maken graag kennis met uw zoon of dochter en u!
Contactgegevens:
Telefoonnummer PG: 0180229355.
Telefoonnummer BSO: 0180229356.
Mail: wiedeweidetrinoom@kibeo.nl

Andere kinderopvangorganisaties

Andere kinderopvangorganisaties die kinderen brengen naar en/of ophalen van de Trinoom:
• Bimbola, tel 010-2132027
• Kindercentrum Ketelbinkie, tel. 010-4792200